Commerciële en high definition make-up

 

 

Meer info en foto’s op www.makeuptessie.com

 

 

 

Visagie Tessie, Proffesional Make-up artist – Make-up by Tessie Callens

 

Make-up artist Tessie Callens is alles behalve een doorsnee Make-up artist. Gevestigd te Kortrijk verzorgt ze zowel commerciële- als particuliere make-up.

 

Elke make-up wordt met de grootste zorg en voorbereiding aangepakt, een eigenschap die u niet bij alle make-up artiesten terugvindt. Uw make-up wordt zorgvuldig voorbereidt om het model op en top te laten stralen.
Dit is make-up op zijn best. Make-up artist Tessie Callens is een gerespecteerd Make-up artist hier op de streek van Kortrijk.

 

Make-up artist Tessie verzorgt make-up in België (Kortrijk, Brugge, Gent, Antwerpen, Limburg) maar ook in de buurlanden, Frankrijk, Spanje, Nederland. Op uw vraag past ze zich aan naar uw opdracht.

 

Creatief, discreet en stijlvol zijn woorden die dikwijls gebruikt worden om Make-up artist Tessie te omschrijven. Met klanten verspreid over heel België vindt Tessie Callens haar thuis te Kortrijk.
Ze is trots haar klanten de make-up te kunnen bieden waar zij naar op zoek zijn. Het is eenvoudig om snel wat poeder aan te brengen, het is totaal iets anders om een kwalitatieve make-up aan te brengen die een hele dag en nacht doorstaat. Dit is de sterkte ven Tessie.

 

Haar gemiddelde klanten zijn meestal op zoek naar degelijke mooie make-up die past bij hun persoonlijkheid, dit is voornamelijk wat hen tot bij haar brengt.

 

Tessie is actief in het commerciële werk. Zij verzorgt haar en make-up voor fotoshoots, catwalks, mode shows, fashion en glamour. Tessie Callens werkt voor reclamebureau’s en modebedrijven.

 

Bij Tessie kunt u ook terecht voor het plaatsen van gelnagellak, dit van het merk Shellac.

 

Je vindt Tessie Callens in de streek van Kortrijk voor al het betere Make-up werk.
Kleine Sint Jansstraat 17 bus 11 te Kortrijk, bel of mail ons voor meer informatie.


Notice: Undefined variable: custom_footer_markup in /home/content/04/7083604/html/wp-content/themes/photocrati-theme/footer.php on line 126