Bruidsmake-up by Tessie Callens

 

Bruidsvisagie Tessie door Tessie Callens, Make-up artist – Make-up by Tessie

 

 

Beste Bruid

 

 

Van harte gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk!

 

Uiteraard sta je reeds te popelen om je van je mooiste kant te laten zien op ‘jullie dag’. Graag help ik daar een handje aan mee.

 

Je wilt er stralend uitzien met net dat tikkeltje meer zonder te overdrijven? Dan ben je aan het juiste adres.

 

Hieronder geef ik jou graag alle info i.v.m. het bruidsarrangement van Make-up @ Home by Tessie :

In het totaalpakket make-up voor de bruid zit o.a. een proefmake-up van een uur in onze make-up Studio te Kortrijk. We bespreken dan ook volledig wat je graag wil en wat je minder mooi vindt, zodat je op de grote dag geen enkele zorg meer hebt betreffende de make-up.

Na de proefmake-up maak ik een lijst van de gebruikte producten en een foto van jouw make-up zodat ik zeker niets vergeet op jouw huwelijksdag.

De dag zelf voorzie ik ook een uur voor jouw make-up maar dan kom ik bij jouw thuis (of waar je je ook bevindt). Zo kan je je een uurtje ontspannen voor de drukke maar prachtige dag.

Doordat ik Make-up Artist ben, ken ik alle knepen van het vak om jouw make-up de hele dag (van ’s morgens tot ’s avonds heel laat) fantastisch te laten blijven. Het enige wat je zelf nog even kunt doen is jouw lippen lichtjes bijwerken (indien je dat wil), omdat dit snel vervaagt. Ik werk met professionele merken zoals: MUD, Mac, Chanel, Yves Saint Laurent,… die kwaliteit garant zijn.

We maken ook samen een tijdsschema op, zodat we in alle rust jou kunnen opmaken voor die onvergetelijke dag.

Voor dit alles, inclusief verplaatsingskosten (binnen een straal van 15km rond Kortrijk) kost dit 130€.

Natuurlijk is het ook feest voor eventueel zus, mama’s en vriendinnen. Indien ook zij graag geschminkt worden op de grote dag, dan komt er slechts 30€ per persoon bij. Voor die make-up voorzie ik ruim een half uur.

Indien je dit wil kan ik ook voor wimperextensions zorgen. Deze worden enkele dagen voor je grote dag geplaatst. Mascara hoeft niet meer, je hebt prachtig donkere, gekrulde wimpers en je kan er mee zonnen, zwemmen,… Ideaal als je erna op huwelijksreis vertrekt. Ik geef je graag meer info.

 

Stuur me een mailtje met jullie huwelijksdatum en dan check ik meteen mijn agenda.

 

Succes met jullie verdere voorbereidingen!

 

Tessie

 

 

Make-up artist Tessie verzorgt make-up in België (Regio Kortrijk, Brugge, Gent,…) maar ook in de buurlanden, Frankrijk, Spanje, Nederland. Op uw vraag past ze zich aan naar uw huwelijk.

Make-up artist Tessie is ook actief in het commerciële werk. Zij verzorgt haar en make-up voor fotoshoots, catwalks, mode shows, fashion en glamour.

Voor prachtige nagels op uw huwelijksdag kunt u ook terecht bij Make-up artist Tessie voor het plaatsen van gelnagellak, dit van het merk Shellac.

Je vind Make-up artist Tessie in de streek van Kortrijk voor al het betere Make-up werk.

Kleine Sint Jansstraat 17 bus 11 te Kortrijk, bel of mail ons voor meer informatie.


Notice: Undefined variable: custom_footer_markup in /home/content/04/7083604/html/wp-content/themes/photocrati-theme/footer.php on line 126